Om os

Om Ernst El

​I august 2006 flyttede Ernst El ApS til nyt firmadomicil på Montanavej 9 i Billund. Her har vi fået en stor og flot butik samt nye og flotte lokaler, som vi er meget glade for. Lokalerne var efterhånden blevet for trange på Søndermarksvej i takt med at personalet og firmaet er ekspanderet de senere år.

​Ernst El har eksisteret siden 1974, hvor firmaet blev grundlagt af Ernst Rasmussen. Ernst Rasmussen solgte firmaet i 2002 til Finn Fyhn Knudsen og John Karstensen.

​Pr. 18.02.2009 udtrådte John Karstensen af ledelsen og Ernst El ApS. Finn Fyhn Knudsen har overtaget den fulde ledelse af Ernst El ApS.

​Firmaet består ca. af 5 elektriere, 3 lærlinge samt 1 bogholder/kontorassistent.

 

Troværdighed, god service og tilfredse kunder

Vi udfører alle former for elarbejde, og har derudover en hjemmeside med bl.a. belysning, hvidevarer, el-artikler og brugskunst. 

​Har du brug for et uforpligtende tilbud, eller har et specielt ønske, er du velkommen til at kontakte os, og vi vil gøre vort bedste, for at opfylde det.

Har I brug for et køkkentilbud på hvidevarer el.lign., så ring og aftal et tidspunkt med butikken, hvornår det kunne være et godt tidspunkt både for Jer og os, at gennemgå jeres ønsker til nye hvidevarer.

Vi klarer også levering, montering samt reperation af dine hvidevarer.

Forretningsgrundlaget er baseret på troværdighed, god service og tilfredse kunder.​

​Vi ser frem til at servicere dig​​.